ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Μάστορας και Γ.Καληφώνη μαζί στη Χαλκιδική (φωτο)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής και το μοντέλο εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί

Χ.Μάστορας και Γ.Καληφώνη μαζί στη Χαλκιδική (φωτο)

Για ένα ρομαντικό ραντεβού ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη κάνουν λόγο οι ακόλουθοι της Soula Glamorous – του προφίλ που φέρνει αρκετά συχνά στη δημοσιότητα, νέα από Έλληνες σελέμπριτι.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής και το μοντέλο εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί στην Χαλκιδικής. Θαμώνες μαγαζιού τους είδαν και έστειλαν μηνύματα στον λογαριασμό του Instagram με το όνομα Soula Glamorous.

Οι περισσότεροι από αυτούς, υποστήριξαν ότι ίσως να πρόκειται για το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ. Τέλος, αναφέρθηκε ακόμη, ότι Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καλληφώνη  γυρίσαν μαζί, μπαίνοντας στο ίδιο αμάξι για να φύγουν από το κλαμπ και γύρισαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.