ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση – «Άπλωσε τα ξερά του σε όλο μου το σώμα»

Η μήνυση υποβλήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2024 σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση – «Άπλωσε τα ξερά του σε όλο μου το σώμα»

Αντιμέτωπος με μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση – η τέταρτη στη σειρά – σε γυναίκα, είναι ο διάσημος, αμφιλεγόμενος πλέον, ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ. 

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα,  μια πρώην βοηθός σκηνικών κατηγορεί τον 75χρονο Ντεπαρτιέ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινία “The Magician and the Siamese”, τον Μάρτιο του 2014.

Η μήνυση υποβλήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2024 σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού, για «σεξουαλική επίθεση σε ευάλωτο άτομο από άνδρα που έκανε κατάχρηση της εξουσίας της θέσης του». 

Η νεαρή γυναίκα, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός «τη χάιδευε σε όλο το σώμα», ενώ αναφέρθηκε και στα «άσεμνα λόγια» του ηθοποιού στο πλατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.