ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν υπάρχει περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού – Καλή επιτυχία του εύχομαι»

«Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατόν»

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν υπάρχει περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού – Καλή επιτυχία του εύχομαι»

Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Χριστίνα Αλεξανιάν, για να καταθέσουν στην υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Νικόλαος Διαλυνάς, δικηγόρος της Ζέτας Δούκα δήλωσε ότι ο Νίκος Ψαρράς θα κληθεί να απαντήσει για όσα γνωρίζει εξ ιδίας αντιλήψεως, ενώ η Χριστίνα Αλεξανιάν θα ερωτηθεί για το τι ξέρει. Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει για την υπόθεση και η Δώρα Χρυσικού, αλλά και άλλοι καλλιτέχνες.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα τον Ιανουάριο του 2021, για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα δήλωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν εξωδικαστικά οι δύο πλευρές, ξεχάστε το», το οποίο επιβεβαίωσε και η ηθοποιός, με τη σειρά της.

«Λέμε την αλήθεια, πρεσβεύουμε την αλήθεια, είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε και να την αποδείξουμε».

Η Ζέτα Δούκα πρόσθετε πως «όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατόν», για να συμπληρώσει: «Είναι οι μάρτυρες εδώ, από τους οποίους κάποιοι είναι αυτόπτες, τα έχουν ζήσει αυτά τα οποία καταθέτουμε, και άλλοι τα έχουν ακούσει από εμένα. Λέμε την αλήθεια, πρεσβεύουμε την αλήθεια, είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε και να την αποδείξουμε».

Όταν η ίδια ρωτήθηκε από δημοσιογράφους τι θα σχολίαζε για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, απάντησε, λακωνικά: «Καλή επιτυχία του εύχομαι».

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση, καταθέτοντας δύο πολυσέλιδες αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη στρέφεται κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά και η δεύτερη κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και κατά δύο ακόμη μελών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.