ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Zown: Από ατελείωτο swiping… σε αληθινές γνωριμίες

H πλατφόρμα που σας παρουσιάζει άτομα με επαληθευμένες φωτογραφίες εντός μιας ακτίνας 500 μέτρων!

Zown: Από ατελείωτο swiping… σε αληθινές γνωριμίες

Στην πολυσύχναστη πόλη της Αθήνας, είμαστε περιτριγυρισμένοι από ενδιαφέροντα άτομα κάθε μέρα, αλλά πόσους έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πραγματικά;

Σας παρουσιάζουμε την πλατφόρμα του Zown, που αυτό το καλοκαίρι ανοίγει το δρόμο για καινούργιες γνωριμίες.

Το Zown καταργεί το κουραστικό παιχνίδι του swiping και τις ατελείωτες κουβέντες μέσω τηλεφώνου.

Αντ’ αυτού, η πλατφόρμα σας παρουσιάζει άτομα με επαληθευμένες φωτογραφίες εντός μιας ακτίνας 500 μέτρων.

Κάνεις τη σύνδεση και έχεις 30 συναρπαστικά λεπτά για online chatting με σκοπό να κανονιστεί μια συνάντηση. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις άτομα κοντά σου!

Η πλατφόρμα ιδρύθηκε από μια ελληνική ομάδα και πρώτο-λειτούργησε στο Άμστερνταμ με μεγάλη απήχηση.

Τώρα, ήρθε στην Αθήνα!

«Παρατηρήσαμε πως μέσα σε άλλες γνωστές πλατφόρμες, ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις πραγματικές γνωριμίες. Ατελείωτο swiping, ατελείωτες online συζητήσεις, και τελικά, κανένα αποτέλεσμα»,  λέει ο Στάθης, ένας από τους ιδρυτές του Zown.

«Στο Zown, ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια γέφυρα μεταξύ της ψηφιακής επικοινωνίας και της πραγματικής επαφής, αφήνοντας πίσω τον κύκλο των chat που μένουν πάντα στα chat».

Το Zown προσφέρει μια εμπειρία που υπερβαίνει το να κάνεις απλά online επαφές, εφόσον έχει σχεδιαστεί κυρίως για φοιτητές και νέους ανθρώπους που θέλουν να μεγαλώσουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

Φανταστείτε πως έχετε μόλις τελειώσει την εξέταση ενός μαθήματος και θέλετε να απολαύσετε έναν καφέ. Ανοίγετε το Zown και βρίσκετε έναν άλλο φοιτητή που μόλις έγραψε τα ίδια θέματα (και είναι έτοιμος να ξαναδώσει τον Σεπτέμβρη…).

Συναντιέστε, και βυθίζεστε σε συζητήσεις για το πόσο δύσκολο ήταν το μάθημα, αλλά και για τα προσωπικά σας σχέδια, συνειδητοποιώντας πως θα βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο μέρος για διακοπές!

Χωρίς πίεση, χωρίς ψεύτικα προφίλ  απλώς αυθεντικές, νέες γνωριμίες στην πραγματική ζωή. Αυτή είναι η υπόσχεση του Zown.

Για αυτούς τους λόγους το Zown διαφέρει από τις παραδοσιακές εφαρμογές, οι οποίες βασίζονται σε ατελείωτο swiping και διαδικτυακές συζητήσεις χωρίς τέλος. Αντιθέτως, εστιάζει στην προώθηση άμεσων, πραγματικών συνδέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπείτε στη σελίδα μας www.zown.co, ή κατεβάστε απευθείας τη δωρεάν εφαρμογή  https://onelink.to/zown, για να συμμετάσχετε στην κοινωνική επανάσταση της Αθήνας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.