Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Δώρα Παντελή: Η πανέμορφη αθλητικογράφος πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο (φωτο)

Στο πλευρό της ο σύζυγός της

Δώρα Παντελή: Η πανέμορφη αθλητικογράφος πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο (φωτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Ιουλίου, η Δώρα Παντέλη, η οποία έφερε λίγες ημέρες πριν στον κόσμο τον γιό της αποχώρησε από το μαιευτήριο, κρατώντας τον στην αγκαλιά της.

Η γνωστή αθλητικογράφος και ο σύζυγός της, Τζον, ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους καθημερινότητα στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το βρέφος ήρθε στον κόσμο στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 25 Ιουλίου, σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ η ίδια η Δώρα Παντέλη έχει ήδη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις πρώτες ώρες μετά τον τοκετό, εκφράζοντας τη συγκίνησή της.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ