Α.Ρέμος: «Η Μύκονος διανύει την τέλεια καταιγίδα – Ακυρώνεται η φετινή μου συναυλία»

«Έφερε πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην επιχείρηση»

Α.Ρέμος: «Η Μύκονος διανύει την τέλεια καταιγίδα – Ακυρώνεται η φετινή μου συναυλία»

Ο Αντώνης Ρέμος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι ακυρώνεται η φετινή του συναυλία στη Μύκονο η οποία έφερε πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην επιχείρηση.

«Η Μύκονος διανύει την τέλεια καταιγίδα. Όλα ήρθαν και έδεσαν να το πω έτσι, με αποκορύφωμα τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, με όλα αυτά που γίνονται, που καλώς γίνονται, αλλά ίσως ο χρόνος να μην είναι κατάλληλος.

Όταν μιλάς για τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί στο πότε πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Είμαι σύμφωνος στο ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση και η ανομία που τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει αλλάξει το νησί.

Όντως υπήρχε μια τεράστια ματαιοδοξία στη Μύκονο, τα πράγματα είχαν ξεφύγει, αλλά η ελεύθερη αγορά αυτό κάνει. Ζητάς όσα μπορείς να πάρεις και από τη στιγμή που τα παίρνεις ζητάς και παραπάνω και πάει λέγοντας.

Αλλά, όλη αυτή η ασυδοσία των τελευταίων χρόνων και όλα αυτά που συνέβησαν στη Μύκονο δεν μπορούν να διορθωθούν μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ρέμος: Τι είπε για τη συναυλία που έκανε στη Μύκονο και την ακύρωσή της για φέτος

«Πιστεύω ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανομίας, θα ήθελα να δω πραγματικά να ξετυλίγεται σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στους επιχειρηματίες. Θα ήθελα να δω μια επιτροπή από αδιάφθορους, ανθρώπους του νόμου και της τάξης κα να πάνε πίσω σε όλες τις Αρχές που στήριζαν.

Κάθε χρόνο κάποιοι τα βλέπουν και κάποιοι τα επιτρέπουν. Αν πραγματικά έχουν σκοπό να καθαρίσουν τη Μύκονο και όχι μόνο, θα έπρεπε να το κάνουν από την αρχή, να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος.

«Φέτος ακυρώνονται όλα. Δεν θα γίνει ούτε η δική μας συναυλία, η οποία έφερε πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην επιχείρηση και φυσικά ένα τεράστιο ποσό πήγαινε στα ταμεία του κράτους. Ανάλογα ακυρώθηκαν κι άλλες πολλές ενέργειες που γίνονταν στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εύχομαι, τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, να μείνουν στην απόφαση αυτή, γιατί τότε θα φανούν τα έσοδα που χάθηκαν. Επίσης, όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο, έχουν πάρει πάρα πολλά δάνεια, αυτά το χειμώνα δεν θα υπάρχει τρόπος να αποπληρώνονται», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.