ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μύκονος: Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ακριβά ρολόγια

Μύκονος: Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ακριβά ρολόγια

Συνεχίζονται οι κλοπές πανάκριβων ρολογιών από τα χέρια ευκατάστατων παραθεριστών στη Μύκονο.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει η δράση μιας από αυτές που εξαρθρώθηκε μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, τρεις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 24, 28, 33 και 42 χρόνων πλησίασαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έναν άνδρα που έκανε μόνος βόλτα στα σοκάκια του νησιού των ανέμων και ένας από αυτούς επιχείρησε να αρπάξει με την βία το μεγάλης αξίας ρολόι επώνυμης φίρμας που φορούσε στον καρπό του. Όμως, εκείνος κατάφερε να το συγκρατήσει και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν και του υλικού που είχε καταγράψει η κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου εντόπισαν την Τρίτη τους τέσσερις δράστες που αναγνωρίστηκαν από το παρ’ ολίγον θύμα τους και συνελήφθησαν. Την Τετάρτη οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όπου τους απαγγέλθηκε κατηγορία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία, αλλά εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.