ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δολοφονία στη Μύκονο: Αυτός είναι ο 34χρονος που εκτελέστηκε με καραμπίνα εν ψυχρώ έξω από μπαρ (φωτο)

Ο 35χρονος και το θύμα διαπληκτίστηκαν για τα μάτια μιας γυναίκας

Δολοφονία στη Μύκονο: Αυτός είναι ο 34χρονος που εκτελέστηκε με καραμπίνα εν ψυχρώ έξω από μπαρ (φωτο)

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου από την άγρια δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού από έναν 35χρονο Έλληνα, νωρίς το πρωί έξω από μπαρ του νησιού.

Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου. Ο 35χρονος και το θύμα διαπληκτίστηκαν για τα μάτια μιας γυναίκας. Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες, προτού ο δράστης επιστρέψει στο μπαρ και πυροβολήσει εν ψυχρώ τον 34χρονο Αλβανό, είχε κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του.

Οι προθέσεις του έγιναν άμεσα αντιληπτές από τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες τους καταστήματος οι οποίοι κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Επέστρεψε με μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Ωστόσο, ο 35χρονος «θολωμένος» επέστρεψε λίγο αργότερα έξω από το γνωστό μαγαζί του νησιού και εκτέλεσε στην κυριολεξία τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον σύμφωνα με πληροφορίες στο κεφάλι, την ώρα που εκείνος βρισκόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Άμεσα το θύμα που έπεσε στο έδαφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο 35χρονος δράστης εμφανίστηκε κάποιες ώρες αργότερα μόνος του στο ΑΤ Μυκόνου, εμφανώς μεθυσμένος, παραδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.

Αφορμή φέρεται για το αιματηρό περιστατικό φέρεται να αποτέλεσε η κίνηση του 34χρονου Αλβανού να ενοχλήσει γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες βρίσκονταν στην παρέα του 33χρονου.

Το θύμα της δολοφονίας στη Μύκονο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.