ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μύκονος: Άντρας μπήκε σε βίλα Σαουδαράβων και άρπαξε 5.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από κάμερες ασφαλείας να συλλέξουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών

Μύκονος: Άντρας μπήκε σε βίλα Σαουδαράβων και άρπαξε 5.000 ευρώ

Θύματα κλοπής έπεσαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, δυο Σαουδάραβες, που διέμεναν σε γνωστή βίλα στη Μύκονο, με τη λεία του δράστη να ξεπερνάει τις 5.000 ευρώ .

Πρόκειται για έναν 34χρονο και έναν 57χρονο, ενώ η βίλα βρίσκεται στη περιοχή της Αγίας Σοφίας Μυκόνου.

Ο…. «ποντικός» φαίνεται να παρακολουθούσε το πολυτελές οίκημα κι έτσι βρήκε ευκαιρία στο διάστημα μεταξύ 21.20 και 00.30 το βράδυ της Δευτέρας , να παραβιάσει μια από τις μπαλκονόπορτες .

Τότε ξεκίνησε να ψάχνει τους χώρους έτσι ώστε να εντοπίσει χρήματα και αντικείμενα αξίας .

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 34χρονος από εκείνον άρπαξε 2.373 ευρώ σε μετρητά, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια αξίας 100 ευρώ , τσάντα πλάτης αξίας 150 ευρώ και πορτοφόλι αξίας 100 ευρώ ενώ από τον 57χρονο βρήκε και πήρε 2.330 σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από κάμερες ασφαλείας να συλλέξουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών, τις οποίες έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Μυκόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.