ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μύκονος: Παίρνει την άδεια από το beach bar Principote το υπουργείο Περιβάλλοντος

Την άμεση αναστολή της άδειας λειτουργίας του Principote ζήτησε το υπουργείο Περιβάλλοντος

Μύκονος: Παίρνει την άδεια από το beach bar Principote το υπουργείο Περιβάλλοντος

«Λουκέτο» μπαίνει στο γνωστό beach bar Principote της Μυκόνου, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος ζήτησε από τον Δήμο Μυκόνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την άμεση αναστολή της άδειας λειτουργίας του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», το σχετικό έγγραφο που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος Ευθύμη Μπακογιάννη, απεστάλη χθες, Τρίτη (9/5) με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον» στον Δήμο Μυκόνου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Οι δύο φορείς καλούνται «το αργότερο εντός της αύριον, ήτοι 10ης Μαΐου 2023» να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας του Principote. Μάλιστα η απόφαση κοινοποιείται στον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου κ. Τσορμπατζόγλου (που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο), στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Η εντολή που δόθηκε χθες δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Δήμο Μυκόνου παρά να συγκαλέσει κατεπειγόντως την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου για να αποφασίσει την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος. Με δεδομένη την εμπλοκή και του εισαγγελέα, ο δήμος δύσκολα θα αποπειραθεί οποιονδήποτε ελιγμό (ακόμα κι αν η πλευρά του Principote καταθέσει δικαστική προσφυγή, που είναι πάντα ένα σοβαρό ενδεχόμενο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι το Principote διαφήμιζε χθες το opening την προσεχή Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.