ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς παραλίες γυμνιστών στην Μύκονο

Από απομονωμένους κολπίσκους μέχρι ανοιχτές εκτάσεις

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς παραλίες γυμνιστών στην Μύκονο

Αν θέλετε να τα αποκαλύψετε όλα στις επόμενες διακοπές σας, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τις πιο δημοφιλείς παραλίες γυμνιστών στη Μύκονο.

Από απομονωμένους κολπίσκους μέχρι ανοιχτές εκτάσεις, αυτές οι παραλίες προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για γυμνό ηλιοθεραπεία ή κολύμπι.

Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του πιο επιτυχημένου γραφείου concierge στη Μύκονο και μας μίλησε για τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών και τι έχουν να προσφέρουν.

1. Ελιά

Η πρώτη στη λίστα είναι η Ελιά. Είναι πραγματικά ένα από τα πιο hot σημεία για γυμνιστές. Οι ομοφυλόφιλοι τουρίστες συρρέουν σε αυτήν την παραλία σε μεγαλύτερους αριθμούς από οποιαδήποτε άλλη, έλκοντας προς τον μικροσκοπικό ανοιχτό χώρο χωρίς ξαπλώστρες.

Λόγω του μήκους της παραλίας, το κεντρικό τμήμα με όλες τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες προσελκύει επίσης πλήθη που παραμένουν με τα μαγιό τους.

2. Αγράρι

Το Αγράρι είναι μια άλλη παραλία που μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυμνιστών ταξιδιωτών. Βρίσκεται δίπλα στην Ελιά και είναι ιδανικό σημείο για άτομα που προτιμούν μια πιο απομονωμένη, πιο ήσυχη τοποθεσία.

Μπορείτε να το φτάσετε εύκολα περπατώντας πάνω από τα βράχια ακριβώς έξω από την Ελιά ή παίρνοντας το λεωφορείο από το Παλιό Λιμάνι.

3. Παράγκα

Η Παράγκα βρίσκεται στον λόφο της διάσημης παραλίας Paradise. Ένα μέρος αυτής της παραλίας αποτελείται κατά 50% από γυμνιστές. Ωστόσο, σε κορυφαίους μήνες διακοπών (Ιούλιος και Αύγουστος), ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι έως και 10%.

Εδώ το πλήθος των γυμνιστών είναι κυρίως ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας και μερικά γκέι ζευγάρια. Μπορείτε να το προσεγγίσετε με το λεωφορείο που πηγαίνει κατευθείαν στην Παραλία Παράγκα, ή με αυτοκίνητο, απλά έχετε κατά νου ότι υπάρχει πολύ λίγος χώρος στάθμευσης.

4. Πάνορμος

Ο Πάνορμος ήταν για λίγο μια μυστική παραλία, αλλά τώρα η μισή της είναι γεμάτη ξαπλώστρες ενώ η άλλη μισή είναι πιο χαλαρή και άγρια. Αυτό το πιο «άγριο» σημείο προορίζεται συνήθως για γυμνιστές, συνήθως νεαρά στρέιτ και γκέι ζευγάρια.

Για να φτάσετε σε αυτήν την απομονωμένη ακτή, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο και θα χρειαστείτε 15 λεπτά από τη Χώρα της Μυκόνου για να φτάσετε. Μην ανησυχείτε, υπάρχει πολύς χώρος στάθμευσης.

5. Φωκός

Ο Φωκός βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία και το σχεδόν έρημο σκηνικό του τον κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για να βγάλετε όλα σας τα ρούχα και να απολαύσετε το γυμνισμό. Παρόλο που υπάρχει μια ταβέρνα απέναντί ​​της, υπάρχει ακόμα περισσότερο από αρκετή ιδιωτικότητα και οι μόνοι ήχοι που πιθανότατα θα ακούσετε είναι ο αέρας και η θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλώς έχετε κατά νου ότι δεν πηγαίνουν λεωφορεία εδώ, επομένως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο για να φτάσετε στην παραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.