ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Ουγγαρέζος για τους πολιτικούς και το TikTok: «Το παράκαναν, δεν θα το χάψω!» (βίντεο)

Πως σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος την ενασχόληση των πολιτικών αρχηγών με τα social media

Δ.Ουγγαρέζος για τους πολιτικούς και το TikTok: «Το παράκαναν, δεν θα το χάψω!» (βίντεο)

Δεν δίστασε να κρύψει την ενόχληση του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή για τις Εκλογές 2023 και κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την δραστηριότητα των πολιτικών προσώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το Tik Tok και το Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παράκαναν λίγο με το twitter και όλο αυτό που ξεκίνησαν με τα social media. Είμαι πολύ κατά, είμαι έξαλλος, δεν μπορώ την έλλειψη μέτρου σε οτιδήποτε. Όταν νιώθεις πως ξαφνικά έχεις μπροστά σου έναν πολιτικό που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολιτικός και τώρα ξαφνικά έχει παιδιά, έχει πατέρα, έχει μητέρα, φίλους κολλητούς, έχει αγαπημένη ομάδα και όλα αυτά ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές, ε δεν θα το χάψω», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και το κάνουν και άγαρμπα επίσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.