ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

I.Τούνη: Θήλασε δημόσια τον γιο της στο Μόντε Κάρλο και δίχασε το Twitter – «Λίγη διακριτικότητά δεν βλάπτει»

Οι χρήστες του Twitter ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια

I.Τούνη: Θήλασε δημόσια τον γιο της στο Μόντε Κάρλο και δίχασε το Twitter – «Λίγη διακριτικότητά δεν βλάπτει»

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με την συνεργάτιδά της, Στέλλα Πάσσαρη, ταξίδεψε στo Mόντε Κάρλο, παίρνοντας μαζί της και τον γιο της.

Τα στιγμιότυπα και τα βίντεο που ανεβάζει από το ταξίδι της είναι πολλά, όμως ένα συγκεκριμένο story προκάλεσε πληθώρα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό, η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια τον γιο της σε μια καφετέρια στο Μόντε Κάρλο, αποκαλύπτοντας ολόκληρο το στήθος της, γράφοντας στη λεζάντα του story τη φράση «Η ζωή μιας μαμάς».

Το βίντεο σχολιάστηκε στο Twitter με αρκετούς να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη για έλλειψη διακριτικότητας, ενώ αρκετοί ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια. Kάποιοι άλλοι υποστήριξαν την επιλογή της και χαρακτήρισαν υπερβολικές τις αρνητικές αντιδράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.