ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta «κερνάει» αποκαλυπτικά πλάνα από την Παράγκα της Μυκόνου (βίντεο)

Η άφιξη της Βραζιλιάνας σταρ στο νησί των Ανέμων έχει γίνει viral

Η Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta «κερνάει» αποκαλυπτικά πλάνα από την Παράγκα της Μυκόνου (βίντεο)

Τη Μύκονο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Βραζιλιάνα σταρ Anitta. Η 30χρονη ποπ σταρ μοιράζεται με τους σχεδόν 65 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instgaram, στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί των Ανέμων.

Εκτός όμως από τις δικές της δημοσιεύσεις, η Anitta έχει γίνει viral και η αγαπημένη περσόνα του νησιού για τους παπαράτσι. Ο φακός του Mykonos Live Tv απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε πριβέ καμπάνα του διάσημου beach bar της Παράγκας να χορεύει και να τρώει σούσι.

Η ίδια «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της.

Δείτε βίντεο

Σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες, φαίνεται να διασκεδάζει στη Μύκονο μαζί με κοντινούς της ανθρώπους. Συγκεκριμένα, στα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Anitta ποζάρει για φωτογραφίες μόνη της ή με φίλες της, σε ειδυλλιακά τοπία με φόντο τη θάλασσα ή κάποιο γραφικό σοκάκι, φορώντας μαγιό ή και πολύχρωμα καλοκαιρινά ρούχα.

Σε ένα βίντεο επίσης που δημοσίευσε η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι σε κάποιο εστιατόριο, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα ενώ ταυτόχρονα έχει σηκωθεί από την καρέκλα της και τραγουδάει και χορεύει σε ένα εύθυμο κλίμα.

Στη λεζάντα έγραψε «Κανένα τέλος».

Δείτε την ανάρτηση της

H Anitta που έχει απασχολήσει πολύ με τις εμφανίσεις της, γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο και ξεκίνησε την καριέρα της το 2010. Είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, ηθοποιός, χορεύτρια, business woman και τηλεπαρουσιάστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.