ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ. Παναγοπούλου: «Έχω δεχτεί bullying, στοχοποίηση και δολοφονία χαρακτήρα»

«Είχα μπει στη διαδικασία να κάνω μήνυση για ένα tweet»

Κ. Παναγοπούλου: «Έχω δεχτεί bullying, στοχοποίηση και δολοφονία χαρακτήρα»

Η γνωστή δημοσιογράφος, Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για τις «επιθέσεις» και το bullying που έχει δεχτεί στα κοινωνικά δίκτυα, στις εκλογές και στις δημοσκοπήσεις, ανάμεσα σε άλλα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σχετικά με τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε: «Έχω δεχθεί bullying στα social media όπως και οι περισσότεροι. Όταν λες την άποψή σου σε κάποιον δεν θα αρέσει. Δέχεσαι bullying, στοχοποίηση, δολοφονία χαρακτήρα. Χαίρομαι που αυτές οι εκλογές έδειξαν ότι και τα social media πέφτουν έξω. Αυτή η τοξικότητα, αυτή η διάθεση να στοχοποιήσουμε κάποιον, δεν περνάει στον κόσμο, είναι ένας μικρόκοσμος. Τα social media δεν ήταν ηχεία, ήταν ηχώ, ακούγαν τη φωνή τους, δεν εκπέμπουν τη φωνή της κοινωνίας. Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε και τελικά κάποιος τα διαβάζει διαγώνια».

«Είχα μπει στη διαδικασία να κάνω μήνυση για ένα tweet που μού είχαν χρεώσει και δεν το είχα γράψει εγώ. Είμαστε μία δυνατή ομάδα στο MEGA, δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε αρεστοί, μας ενδιαφέρει να λέμε την αλήθεια» ανέφερε η δημοσιογράφος στο τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.