ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ροσαλία: Η πληθωρική Ισπανίδα «πλημμύρισε» το Instagram με φωτογραφίες της από την Ελλάδα – Τι είπε για την χώρα μας

«Πήγα με τακούνια στον Παρθενώνα και μου άρεσε που τραγούδησα σε αυτή την πόλη»

Ροσαλία: Η πληθωρική Ισπανίδα «πλημμύρισε» το Instagram με φωτογραφίες της από την Ελλάδα – Τι είπε για την χώρα μας

Λίγο μετά την πρώτη της συναυλία στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, η Ροσαλία, γέμισε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες της από την παραμονή της στην Αθήνα.

Η Ισπανίδα σταρ τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, μίλησε ελληνικά με την ελληνική σημαία στους ώμους της και καταχειροκροτήθηκε.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη συναυλία, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, τόσο από την εμφάνισή της, όσο και από την ξενάγηση της στον Παρθενώνα.

Στη λεζάντα εξέφρασε τον ενθουσιασμό της με την Αθήνα και το κοινό στην πλατεία Νερού

«Πέρασα υπέροχα στην Αθήνα. Πήγα με τακούνια στον Παρθενώνα και μου άρεσε που τραγούδησα σε αυτή την πόλη. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα» έγραψε η Ροσαλία για την Ελλάδα.

Η Ροσαλία, ήταν η πρώτη προσκεκλημένη της καλλιτεχνικής σύμπραξης «Release Athens x SNF Nostos». Έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να αποδείξει και στο ελληνικό κοινό, πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη ποπ: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τους παραδοσιακούς ρυθμούς του flamenco, της salsa και της bachata με το reggaeton, το hiphop και το R&B, η Ροσαλία άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στους ισπανόφωνους δίσκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.