ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στις Μπαχάμες ο Λ.Μέσι: Το καλλίγραμμο κορμί της συζύγου του τράβηξε όλα τα βλέμματα (φωτό)

Η εντυπωσιακή Αντονέλα ανέβασε τη θερμοκρασία με το ροζ μπικίνι της

Στις Μπαχάμες ο Λ.Μέσι: Το καλλίγραμμο κορμί της συζύγου του τράβηξε όλα τα βλέμματα (φωτό)

Στις Μπαχάμες απολαμβάνει τις διακοπές ο Λιονέλ Μέσι, έχοντας στο πλάι του τη σύζυγο του, Αντονέλα.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής μαζί με τη γυναίκα της ζωής του και χωρίς τα τρία παιδιά τους απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στις Μπαχάμες με την Αντονέλα να ανεβάζει περισσότερο τη θερμοκρασία με το ροζ μπικίνι της.

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούζο έκαναν και … βόλτα με τζετ σκι στα πράσινα νερά του νησιωτικού συμπλέγματος με τον Λιο σε θέση οδηγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο μήνα (το πιθανότερο στις 21/7) ο Μέσι θα κάνει και ντεμπούτο στο MLS με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι όπου θα παίξει μαζί με τον Σέρτζι Μπουσκέτς και το πιθανότερο με τον Τζόρντι Άλμπα που είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ομάδα της Φλόριντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.