Η «κωμωδία» της αστυνόμευσης στην Μύκονο συνεχίζεται: Άρπαξαν 2 ρολόγια & κοσμήματα αξίας 251.800 δολαρίων

Από σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου - Οι κακοποιοί κάνουν ότι θέλουν στο «νησί των ανέμων»

Η «κωμωδία» της αστυνόμευσης στην Μύκονο συνεχίζεται: Άρπαξαν 2 ρολόγια & κοσμήματα αξίας 251.800 δολαρίων

Το φιάσκο της  αστυνόμευσης της Μυκόνου συνεχίζεται με τις κλοπές μεγάλης αξίας βιλών και ξενοδοχείων και φυσικών προσώπων καθώς για ακόμα μία φορά διαρρήκτες που «χτύπησαν» σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στη Μύκονο αποκόμισαν λεία πολλών χιλιάδων δολαρίων και έφυγαν ανενόχλητοι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δυο Αμερικανών τουριστών που έγιναν θύματα ληστείας, οι «ποντικοί» εισέβαλαν στη σουίτα τους από την μπαλκονόπορτα το περασμένη Σάββατο μεταξύ 22.10 και 00.10 όταν εκείνοι είχαν βγει να διασκεδάσουν, χωρίς όμως να χρειαστεί να την διαρρήξουν κι αυτό διότι κατά την έρευνα που ακολούθησε από τις αστυνομικές Αρχές δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης σε όλες τις πόρτες του δωματίου.

Αξίζει να σημειωθεί όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη στο pronews.gr, η αστυνόμευση της Μυκόνου έχει μετατραπεί σε «κωμωδία», καθώς προσαγάγουν βιαίως αθώους και οι κακοποιοί αλωνίζουν

Όσο αναφορά την νέα ληστεία που έγινε στο νησί, οι αστυνομικοί του τοπικού ΑΤ, εκτιμούν ότι η “δουλειά” πρέπει να έγινε “εκ των έσω”, δηλαδή, είτε από εργαζόμενους στο εν λόγω ξενοδοχείο οι οποίοι ήταν σε θέση να γνωρίζουν τα πολύτιμα αντικείμενα που είχαν αφήσει στη σουίτα οι τουρίστες, είτε από πρόσωπα που είχαν αναλάβει τις μετακινήσεις τους στο νησί και ήξεραν ότι οι τουρίστες κυκλοφορούσαν με πανάκριβα ρολόγια κι άλλα ακριβά αξεσουάρ.

Μαζί με τα ρολόγια αφαιρέθηκαν χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 251.800 δολαρίων κατ’ εκτίμηση των παθόντων.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, όπως ανέφεραν στις Αρχές οι δυο τουρίστες, δεν είναι ασφαλισμένα σε περίπτωση κλοπής.

Η κλοπή αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη κλοπή αντικειμένων αξίας 250.000 ευρώ και μετρητών συνόλου 30.000 ευρώ από το δωμάτιο του ποδοσφαιριστή Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Ενώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα η Αστυνομία της Μυκόνου υπό τον διοικητή Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου Θανάση Παπάζογλου και ειδικές μονάδες ΟΠΚΕ προσήγαγαν αθώους με χειροπέδες παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο σε ότι αφορά τους όρους προσαγωγής όπως και των τρόπων (υπήρξε προσπάθεια των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να στηρίξουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων),  οι κακοποιοί έκαναν πάρτι στο νησί.

Από τον 30χρονο Πορτογάλο φίλο του άρπαξαν ένα ρολόι αξίας 150.000 ευρώ, αλλά και πάνω από 15.000 ευρώ σε μετρητά.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος της Ρεάλ Μπέτις είχε βγει μαζί με το φίλο του για βραδινή διασκέδαση, και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί όταν επέστρεψε τα ξημερώματα στη νοικιασμένη βίλα.

Χαρακτηριστικό σε ότι αφορά το προηγούμενο φιάσκο των παράνομων προσαγωγών και που δείχνει ότι κάτι βρωμάει, είναι ότι η ΟΠΚΕ έφτανε μέχρι την είσοδο πολύ συγκεκριμένων κλαμπ που παίζουν συνέχεια το τραγούδι «άσπρα καράβια τα όνειρά μου» και σταματούσαν στην προσαγωγή χωρίς πάλι να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις,  υπευθύνων ασφαλείας των club που σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι αθώοι του «αίματος».

Στο προηγούμενο φιάσκο συνέλαβαν… τον υπεύθυνο Ασφαλείας όχι μόνο της ΔΟΥ Μυκόνου, αλλά και όλων των ΔΟΥ των Κυκλάδων κι έναν υπάλληλό του!

Και μάλιστα παραβιάζοντας μια σειρά νόμων όπως το ότι τους πέρασαν χειροπέδες μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, ενώ απαγορεύεται ρητά και παρά το γεγονός ότι οι συλληφθέντες, γιατί περί σύλληψης επρόκειτο με τον τρόπο που έγινε και όχι προσαγωγής, τους έδειξαν όλα τα έγγραφά τους από ταυτότητες μέχρι και έγγραφα το τι έκαναν στο νησί.

Παρ’όλα αυτά με χειροπέδες τους μετέφεραν, παρά τις διαμαρτυρίες τους, εν είδει κακοποιών σε ολόκληρη την Χώρα και εν συνεχεία, τους μετέφεραν στο τμήμα, υποτίθεται πλέον για «διακρίβωση στοιχείων», όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη της εταιρείας Ασφαλείας των ΔΟΥ Κυκλάδων, τους έβρισαν σκαιότατα και ο Θ.Παπάζογλου απείλησε τον εν λόγω, ο οποίος τυγχάνει και πρώην στρατιωτικός με λαμπρή υπηρεσία στην ελληνική αποστολή στο Κόσοβο!

Οι συλληφθέντες, ενημερώθηκαν στο Τμήμα ότι επρόκειτο περί «προσαγωγής» και όχι σύλληψης, ζήτησαν τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό, δεν τους απάντησαν και απλά αναγκαστικά τους άφησαν ελεύθερους μετά από τρεις ώρες, όταν αντιλήφθηκαν την γκάφα που είχαν διαπράξει

Μοναδική σύλληψη που έγινε όλες αυτές οι μέρες στο νησί ήταν ενός Βούλγαρου με σπρέι.

Ο έτερος συλληφθείς για ξυλοδαρμό επιχειρηματίας της Μυκόνου πιάστηκε στην Αττική και η Αστυνομία του νησιού δεν είχε καμία σχέση επί του θέματος.

Και η ζωή συνεχίζεται στο «χαρούμενο» νησί της Μυκόνου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.