ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μύκονος: To μοντέλο του Playboy που προκαλεί «παραζάλη» στο νησί (βίντεο)

Το δροσερό αεράκι της παραλίας έδωσε ανάσα στους λουομένους που την παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι

Μύκονος: To μοντέλο του Playboy που προκαλεί «παραζάλη» στο νησί (βίντεο)

Το καλοκαίρι τελειώνει όμως αυτό δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο για την Khloe Terae η οποάι απολαμβάνει τις τελευταίες της  βουτιές στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου.

To Mykonos Live TV βρίσκεται στις κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων και καταγράφει τα πάντα.

Έτσι λοιπόν η κάμερα εντόπισε την Καναδή Khloe Terae στο beach club Tropicana στο Paradise.

Το εκρηκτικό μοντέλο του Playboy με τους 3,5 εκατομμύρια followers στο Instagram προκάλεσε… λιποθυμικά επεισόδια καθώς αποφάσισε να αποκαλύψει σε όλο τους το μεγαλείο τις ζουμερές καμπύλες του.

Το δροσερό αεράκι της παραλίας έδωσε ανάσα στους λουομένους, που την παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.