Μύκονος: «Βούλιαξε» το νησί από τις καλλονές του διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός»

Τα κορίτσια πόζαραν με μαγιό με φόντο την πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου και ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη

Μύκονος: «Βούλιαξε» το νησί από τις καλλονές του διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός»

Το νησί των Ανέμων επισκέφθηκαν οι υποψήφιες των φετινών καλλιστείων «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» μετατρέποντας το σε μια άτυπη πασαρέλα. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο Blanc Hotel στον Ορνό που τις φιλοξένησε.

Τα όμορφα κορίτσια, λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου στο Ζάππειο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, πόζαραν με μαγιώ με φόντο την πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου και ανέβασαν την θερμοκρασία.

Το γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης που πραγματοποιείται για 26η χρόνια με την συμμετοχή κοριτσιών από όλο τον κόσμο έχει ο πολύπειρος και δραστήριος πρόεδρος του Σωματείου Μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.