ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιες διασημότητες επισκέπτονται τη Μύκονο

Οι διασημότητες εκτιμούν τις διαφορετικές εμπειρίες πολυτέλειας που έχει να προσφέρει το νησί

Ποιες διασημότητες επισκέπτονται τη Μύκονο

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα καλοκαίρι που περάσατε με ξέφρενα πάρτι, ηλιοθεραπεία σε όμορφες αμμώδεις παραλίες και απολαμβάνοντας το μπάνιο σας σε μια πεντακάθαρη θάλασσα της Μυκόνου; Φυσικά μια selfie με τον αγαπημένο σας σταρ!

Γι’ αυτό μιλήσαμε με τον πιο επιτυχημένο concierge στη Μύκονο και μάθαμε ποιοι celebrities επιλέγουν το νησί των Ανέμων το καλοκαίρι.

Όπως μας είπε η Μύκονος είναι γνωστή για τα πάρτι ως το πρωί, με κορυφαία παραλιακά κλαμπ.

Αυτά τα VIP σημεία, όπως το Nammos Beach Club, προσελκύουν περισσότερο νεανικό πλήθος, όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid.

Έτσι, όσοι θέλουν να κάνουν πάρτι δίπλα στα παγκοσμίου φήμης μοντέλα θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να το κάνουν εκεί.

Σε όλους αρέσουν τα πάρτι στην παραλία και τα γιοτ, ειδικά στις διασημότητες που αναζητούν έναν τρόπο να ξεκουραστούν.

Αυτό είναι που κάνει τη Μύκονο ένα μέρος που απευθύνεται σε πολλούς. Με περισσότερες από 30 διαφορετικές ακτογραμμές, υπάρχει ένα σημείο για όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που στο νησί μπορείτε να δείτε μουσικούς όπως ο Justin Bieber, η Ariana Grande και η Mariah Carey να διασκεδάζουν. Επίσης, ο Stefano Gabbana εθεάθη να δένει το γιοτ του εδώ.

Ένα άλλο πράγμα που τοποθετεί τη Μύκονο στον χάρτη ως hot spot για διασημότητες είναι οι διάφορες πολυτελείς βίλες και θέρετρα που μπορούν να νοικιάσουν και να μείνουν.

Αν θέλετε να εντοπίσετε ένα διάσημο πρόσωπο, είναι πολύ πιθανό να το βρείτε να χαλαρώνει στις ιδιωτικές πισίνες του ξενοδοχείου Cavo Tagoo Μύκονος. Αυτό το πολυτελές σημείο που μοιάζει με σπήλαιο προσφέρει ιδιωτικές σουίτες με θέα στη θάλασσα. Παρέχοντας στις διασημότητες δύο πράγματα που λαχταρούν όταν βρίσκονται σε διακοπές – ιδιωτικότητα και εκπληκτική θέα.

Η Μύκονος είναι γεμάτη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων που έχουν φιλοξενήσει στο παρελθόν διασημότητες όπως η Σάρον Στόουν, ο Μελ Γκίμπσον, ο Μπίλι Ζέιν και η Λίντα Εβαντζέλιστα. Οι αθλητές τείνουν επίσης να περνούν το καλοκαίρι τους απολαμβάνοντας τον ήλιο στη Μύκονο. Έτσι, μπορεί να συναντήσετε παίκτες του NBA όπως ο Dwight Howard ή αστέρια ποδοσφαίρου όπως ο Stefano Sturaro, ο Andrea Barzagli, ο Alessandro Matri και ο Claudio Marchisio.

Τέλος, το clubbing είναι αυτό που εκπλήσσει τόσους πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Σημεία όπως το JackieO’s, το Super Paradise Beach, το Scorpios και το Buddha-Bar Beach είναι μόνο μερικές από τις λίγες τοποθεσίες όπου οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πάρτι όλη την ημέρα. Εκεί, έχουν απολαύσει τους παγκοσμίου φήμης DJs όπως οι Bob Sinclair, Tiesto και Martin Garrix.

Το νησί των διασημοτήτων έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan, η Paris Hilton, ο Gerard Butler και η Alessandra Ambrosia.

Επίσης, η Gabrielle Union, ο Hugh Jackman, ο Tom Hanks και η Angelina Jolie επισκέφτηκαν το νησί κάποια στιγμή.

Οι διασημότητες εκτιμούν τις διαφορετικές εμπειρίες πολυτέλειας που έχει να προσφέρει το νησί. Από παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία και εκπληκτικές παραλίες, μέχρι εστιατόρια με αστέρι Michelin και ιδιωτικά γιοτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλετε να κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ακόμα πιο αξέχαστες τραβώντας μια selfie με την αγαπημένη σας διασημότητα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνετε από τη Μύκονο. Άλλωστε, είναι μια τοποθεσία που προσελκύει όλους τους ανθρώπους με αστέρια, από ηθοποιούς και μουσικούς μέχρι μεγιστάνες, σεΐχηδες και influencers.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.