Στη Μύκονο με τα μπικίνι τους τα κορίτσια των εθνικών καλλιστείων – Προκαλούν «σεισμό» στο νησί

20 καλλονές θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας

Στη Μύκονο με τα μπικίνι τους τα κορίτσια των εθνικών καλλιστείων – Προκαλούν «σεισμό» στο νησί

Ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς στην Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την ανάδειξη των φετινών νικητριών που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Τα επονομαζόμενα «Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2022» – είναι ο δεύτερος θεσμός μετά τα γνωστά «STAR» και «Miss Hellas» τα οποία διοργάνωνε η οικογένεια Πρεβελάκη και τώρα ο κ. Ζούλιας- με διοργανωτή τον κ. Γιώργο Κούβαρη έχουν μπει στην τελική ευθεία.

20 καλλονές θα διεκδικήσουν τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο και η νικήτρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe.

Δέκα από τις 20 φιναλίστ των φετινών καλλιστείων βρέθηκαν στη Μύκονο στο πλαίσιο προώθησης της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσω των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2022.

Τα εντυπωσιακά κορίτσια ξεναγήθηκαν μέρα και νύχτα στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων και τις παραλίες. Οι επιχειρήσεις Logan Beach House, OPIA και Tabu ανέλαβαν την φιλοξενία τους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο Καλό Λιβάδι όπου οι κοπέλες φόρεσαν τα μαγιό μετατρέποντας την παραλία σε πασαρέλα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2022, φέτος στέκεται δίπλα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΑΡΩΓΗ 12+ και στον μεγάλο τελικό του Σεπτεμβρίου, θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς στην είσοδο, ώστε να μαζευτούν χρήματα και να δοθούν για τις ανάγκες κατά του εθισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.