ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Μύκονο με τον Χ.Μαριόλη της Sbox ο πρώην πιλότος της Formula 1 Τζιανκάρλο Φιζικέλα

Θα συμμετέχει σε αγώνα καρτ με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οδική ασφάλεια

Στη Μύκονο με τον Χ.Μαριόλη της Sbox ο πρώην πιλότος της Formula 1 Τζιανκάρλο Φιζικέλα

Στο νησί της Μυκόνου παρευρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα ο κορυφαίος πλέον οδηγός Αγώνων Αντοχής, Τζιανκάρλο Φιζικέλα μαζί με άλλους πιλότους της Formula 1, για τη συμμετοχή τους σε αγώνα καρτ με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οδική ασφάλεια.

Ο Φιζικέλα, όπως και κάθε μεγάλος αστέρας που επισκέφτηκε τη Μύκονο φέτος, βρέθηκε στο αποθετήριο αξιών του νησιού, της εταιρίας Sbox που είναι η πρώτη αδειοδοτημένη εταιρία Θυρίδων Θησαυροφυλάκιου στη χώρα μας και την εμπιστεύτηκε για την ασφάλεια των προσωπικών του αντικειμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κορυφαίος οδηγός δε δίστασε να φωτογραφηθεί με έναν εκ των ιδιοκτητών, κ. Χάρη Μαριόλη, εκφράζοντας του τον θαυμασμό για τις εγκαταστάσεις και το αίσθημα ασφάλειας που αποπνέει το αποθετήριο αξιών. Άγνωστο βέβαια παραμένει το τι επέλεξε να αποθηκεύσει και ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα της F1 που επέλεξαν την Sbox για την ασφάλεια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.