ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός στη Μύκονο – Είχε κρύψει σε καμπίνα σκάφους κάνναβη

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός στη Μύκονο – Είχε κρύψει σε καμπίνα σκάφους κάνναβη

Στελέχη του Λιμενικού και της Δίωξης Ναρκωτικών, προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού στη Μύκονο.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έρευνα με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Κ-9 «ΚΕΛΥ» σε Θ/Γ σκάφος σημαίας Μάλτας, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του όρμου «ΨΑΡΟΥ» ν. Μυκόνου, κατά τον οποίο εντοπίστηκε εντός της καμπίνας του 38χρονου αλλοδαπού μία διάφανη πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 49,07 γρ. καθώς και ένα grinder (πλαστικός θρυμματιστής) με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης. 

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.