ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κρούσμα νοθείας στη φέτα – Παραπέμπεται η εταιρεία στην Επιτροπή παραβάσεων του υπουργείου

Ακόμη ένα περιστατικό

Κρούσμα νοθείας στη φέτα – Παραπέμπεται η εταιρεία στην Επιτροπή παραβάσεων του υπουργείου

Νέο κρούσμα νοθείας στη φέτα είδε το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, σε μία ήδη μεγάλη λίστα.

Αυτή την φορά εντοπίστηκε ποσότητα 15.525 κιλών προϊόντος λευκού τυριού το οποίο είχε διακινηθεί στην αγορά ως «φέτα ΠΟΠ», από την επιχείρηση «ΚΑΛΗΓΕΡΟΣ Β. & ΣΙΑ ΟΕ-PROVIDER FOODS».

Συγκεκριμένα, κατά τη διεξαγωγή επιτόπιων ελέγχων κλιμακίων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε πιστοποιημένες επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας προϊόντος ΤΥΡΙ «ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.», διαπιστώθηκε η διακίνηση 15.525κιλών προϊόντος με το χαρακτηρισμό «ΤΥΡΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ΛΕΥΚΟ», ως ΤΥΡΙ «ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.», από την επιχείρηση «ΚΑΛΗΓΕΡΟΣ Β. & ΣΙΑ ΟΕ-PROVIDER FOODS».

Με την αναγραφή της παραπάνω ένδειξης, σύμφωνα με ανακοίνωση, γίνεται κατάχρηση της καταχωρισμένης ονομασίας ΤΥΡΙ «ΦΕΤΑ ΠΟΠ», για αντίστοιχο συγκρίσιμο προϊόν, προκαλώντας παραπλάνηση των καταναλωτών και συνιστώντας αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αποφάσισε την παραπομπή της επιχείρησης «ΚΑΛΗΓΕΡΟΣ Β. & ΣΙΑ ΟΕ-PROVIDER FOODS» στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ του ΥπΑΑΤ για επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ακολουθήσουν ενέργειες του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.