ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σταθεροποιητικά κινήθηκε η Wall Street την Πέμπτη

Σταθεροποιητικά κινήθηκε η Wall Street την Πέμπτη

Σταθεροποιητικά κινήθηκε η Wall Street την Πέμπτη, με τους επενδυτές να αξιολογούν την κατάθεση του πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας.

Ο πρώην επικεφαλής του FBI κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δυσφήμισε τον ίδιο και την ομοσπονδιακή υπηρεσία και είπε «ψέματα», ενώ επανέλαβε πως ο πρόεδρος τον κάλεσε να αφήσει κατά μέρος μια πτυχή της έρευνας για την πιθανή ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, αυτήν που αφορούσε τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου.

Ο Dow Jones έκλεισε υψηλότερα κατά 0,04% στις 21.182 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε με οριακή άνοδο 0,03% στις 2.433 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 0,4% στις 6.321 μονάδες.

«Οι επενδυτές δεν τρόμαξαν με τα σχόλια Κόμεϊ. Το μόνο που θα μπορούσε να καθυστερήσει είναι η φορολογική μεταρρύθμιση» σχολίασε ο Έρικ Αάνες, πρόεδρος και ιδρυτής της Titus Wealth Management.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων κινούνται επίσης σταθεροποιητικά. Η απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,208% ενώ η απόδοση του 2ετούς στο 1,33%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.