ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Wall Street: Σε πτωτική τροχιά κινήθηκε η αμερικανική αγορά

Wall Street: Σε πτωτική τροχιά κινήθηκε η αμερικανική αγορά

Σε πτωτική τροχιά κινήθηκε η αμερικανική αγορά, με τις πιέσεις να εστιάζονται, για μία ακόμη συνεδρίαση, στις τεχνολογικές μετοχές, μετά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ του Nasdaq.

Ο τεχνολογικός δείκτης έκλεισε με πτώση 0,82% στις 6.175 μονάδες, με τη μετοχή της Apple να καταγράφει τις μεγαλύτερες απώλειες. Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,17% στις 21.235 μονάδες και ο S&P 500 έκλεισε με πτώση 0,1% στις 2.429 μονάδες.

Παράλληλα η προσοχή των επενδυτών στρέφεται και στη συνεδρίαση της Fed, η οποία ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, με την αγορά να θεωρεί βέβαιη την αύξηση επιτοκίων, ενώ το FedWatch της CME Group δείχνει ότι οι πιθανότητες μίας τέτοιας κίνησης φθάνουν στο 95,8%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη η Fed, πέραν της απόφασής της για τα επιτόκια, θα ανακοινώσει και τις εκτιμήσεις της για την αμερικανική οικονομία (ΑΕΠ, πληθωρισμός και ανεργία).

Η απόδοση του 10ετούς υποχώρησε στο 2,193% και του 2ετούς έφτασε σε υψηλό ενός μηνός στο 1,355%, βάσει στοιχείων του Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση ότι ο νυν επικεφαλής της GE, Jeff Immelt θα αποχωρήσει από την εταιρεία και τη θέση του θα αναλάβει, τον Αύγουστο, ο John Flannery (νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της GE Healthcare) φαίνεται ότι ικανοποιεί τους επενδυτές, με τη μετοχή της εταιρείας να ενισχύεται άνω του 3%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.