ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συμφωνία «μαμούθ» 4,8 δισ. δολαρίων της γαλλικής Total με το Ιράν για φυσικό αέριο (φωτό)

Ο γαλλικός όμιλος Total, ο οποίος ηγείται μιας διεθνούς κοινοπραξίας με την κινεζική εταιρεία CNPCI, θα υπογράψει αύριο Δευτέρα μια συμφωνία 4,8 δισεκ. δολαρίων για την ανάπτυξη ενός σημαντικού κοιτάσματος αερίου και θα γίνει έτσι η πρώτη δυτική εταιρεία του τομέα που επιστρέφει στο Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα το ιρανικό υπουργείο Πετρελαίου.

“Η διεθνής συμφωνία για την ανάπτυξη της φάσης 11 του Νότιου Παρς θα υπογραφεί τη Δευτέρα παρουσία του υπουργού Πετρελαίου και διευθυντών της Total, της κινεζικής εταιρείας CNPCI και της ιρανικής εταιρείας Petropars”, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του υπουργείου Πετρελαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.