ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανοδικά εκκινούν στη σημερινή συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες

Ανοδικά εκκινούν στη σημερινή συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες

Ανοδικά εκκινούν στη σημερινή συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, με τον τραπεζικό και τεχνολογικό κλάδο να παρέχουν σημαντική ώθηση στο αγοραστικό πνεύμα των επενδυτών.

Συγκεκριμένα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,44% στις 21.444 μονάδες, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει κέρδη κατά 0,45% στις 2.434 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο κατά 0,39% στις 6.164 μονάδες.

Οι μετοχές των Morgan Stanley, JP Morgan, Wells Fargo και Citigroup εκκινούν σε θετικό έδαφος, με τον τραπεζικό δείκτη να ενισχύεται κατά 3,82% μετά τα stress tests της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο «πράσινο» βρίσκεται και ο τεχνολογικός κλάδος, με τις μετοχές των Facebook, Amazon, Apple, Nteflix και Alphabet να κινούνται ανοδικά, «χτίζοντας» πάνω τα ισχυρά κέρδη του α’ εξαμήνου.

Στην αγορά συναλλάγματος, η αξία του δολαρίου αυξάνεται κατά 0,53% έναντι του ευρώ (1,1363 δολάρια), κατά 0,50% έναντι της στερλίνας (1,2959 δολάρια) και κατά 0,63% έναντι του γεν (113,05 γεν).

Στην αγορά εμπορευμάτων, τα συμβόλαια WTI ενισχύονται κατά 1,09% στα 46,54 δολάρια και τα συμβόλαια Brent σημειώνουν κέρδη κατά 0,94% στα 49,23 δολάρια. Η τιμή του χρυσού, αντίθετα, καταγράφει πτώση κατά 1,36% στα 1.225,40 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,05% στις 20.043 μονάδες και ο δείκτης Topix αυξήθηκε κατά 0,09% στις 1.613 μονάδες. Στην Κίνα, παράλληλα, το χρηματιστήριο της Σαγκάη σημείωσε κέρδη κατά 0,05% στις 3.194 μονάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.