ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μνηστήρες εξ’ Αμερικής και Τουρκίας για τις ιχθυοκαλλιέργειες «Σελόντα» και «Νηρέας»

Μνηστήρες εξ’ Αμερικής και Τουρκίας για τις ιχθυοκαλλιέργειες «Σελόντα» και «Νηρέας»

Τα ποσοστά συμμετοχής των δυο μεγαλύτερων ελληνικών εταιριών ιχθυοκαλλιέργειας Σελόντα και Νηρέας έχουν καταφέρει και προσελκύσει αρκετούς μνηστήρες διαφόρων οικονομικών «μεγεθών».

Μεταξύ άλλων, τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι ο τουρκικός όμιλος Kilic, funds του μεγέθους της KKR, της αμερικανικής Amerra Capital Management (σχήμα που εξαγόρασε την Ανδρομέδα), καθώς επίσης τα Fortress, Υork Capital, Capital, Oaktree, Rhone Capital κ.λπ.

Ο Νηρέας και η Σελόντα βγαίνουν στο «σφυρί» από τις τράπεζες με στόχο μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού και σε κάθε περίπτωση εντός του 2017 να έχουν πουληθεί είτε ξεχωριστά, είτε ως ενιαίο σχήμα σε funds, διεθνείς ανταγωνιστές τους ή εγχώρια επιχειρηματικά σχήματα που θα επιδιώξουν να επενδύσουν στη δημιουργία του «πρωταθλητή» στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τράπεζες Πειραιώς, Alpha, Εθνική και Eurobank ελέγχουν το 75,9% του Νηρέα και το 82,11% της Σελόντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.