ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο στόχαστρο του Ντ. Τραμπ ο ΟΠΕΚ για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου

Στο στόχαστρο του Ντ. Τραμπ ο ΟΠΕΚ για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου

Τον Οργανισμό Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών (ΟΠΕΚ) πως ανεβάζει τις τιμές του πετρελαίου κατηγόρησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι τιμές του πετρελαίου είναι υπερβολικά υψηλές, ο ΟΠΕΚ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Όχι καλό!» έγραψε στο Twitter.

Δύο από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου παγκοσμίως, η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία, έχουν ανακοινώσει ότι θέλουν να θέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών την αύξηση της παραγωγής, στην επόμενη σύνοδο του Οργανισμού που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου στη Βιέννη.

Πριν από την παρέμβαση του Τραμπ, η τιμή του πετρελαίου στις αγορές υποχωρούσε, μετά την επιβεβαίωση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA) για την αύξηση της παραγωγής εκ μέρους της Σαουδικής Αραβίας.

Η τιμή της βενζίνης στις ΗΠΑ έχει φτάσει σήμερα τα 2,909 δολάρια το γαλόνι (3,8 λίτρα) ενώ πέρσι ήταν μόνο 2,329 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΑ, της εθνικής οργάνωσης αυτοκινητιστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.