ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ριχάρδος: «Οι κατηγορίες εναντίον μου δεν ευσταθούσαν – Δεν θα κινηθώ νομικά εναντίον κανενός»

Πώς εξηγεί την περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη

Ριχάρδος: «Οι κατηγορίες εναντίον μου δεν ευσταθούσαν – Δεν θα κινηθώ νομικά εναντίον κανενός»

Για την απαλλαγή από τις κατηγορίες περί λαθρεμπορίας χρυσού μίλησε Ριχάρδος Μυλωνάς, ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος».

Όπως είπε στο MEGA το πρωί της Πέμπτης, «δεν έγινε δικαστήριο. Το συμβούλιο των Πλημμελειοδικών αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να γίνει δικαστήριο. Αποφάσισε ότι πρέπει να απαλλαχθώ από όλες τις κατηγορίες, οι οποίες δεν ευσταθούσαν».

Αναφερόμενος στην περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη είπε: «Έγινε παρεξήγηση. Οι αρχές δεν είχαν τα σωστά στοιχεία από τα τελωνεία, αν οφείλονται δασμοί για την εξαγωγή χρυσού στο εξωτερικό. Συμβουλεύτηκαν έναν εκτελωνιστή που δεν γνώριζε καλά την περίπτωση. Υπάρχει συμφωνία Ελλάδας και Τουρκίας και δεν χρειάζεται δασμούς για την εξαγωγή χρυσού στη γειτονική χώρα. Αυτό είναι που με απήλλαξε από τις κατηγορίες. Μέχρι να έρθουν τα σωστά στοιχεία από τα τελωνεία, και ο κόσμος παραπλανήθηκε τότε».

Ο κ. Μυλωνάς, υποστήριξε ότι ποτέ δεν έστειλε εμπορεύματά του εκτός τελωνείου. «Κάνω νόμιμη εξαγωγή χρυσού, που φέρνει χρήματα στο κράτος» είπε. Αναφορικά με τις κατηγορίες ότι είχε στείλε χρυσό στην Τουρκία μέσω ΚΤΕΛ έκανε λόγο ότι η υπόθεση αφορούσε άλλη επιχείρηση του κλάδου και ότι «απλώς πίστευαν ότι είναι δικός μου χρυσός».

Ο ίδιος, παρότι όπως είπε παρακολουθούνταν καιρό από τις αρχές και ταλαιπωρήθηκε, δεν θα προσφύγει νομικά εναντίον κανενός. «Δεν θα κινηθώ νομικά εναντίον κάποιου αν και υπέστην μεγάλη βλάβη και ζημιά. Είμαι άνθρωπος που κερδίζω με καλοσύνη. Συγχωρώ οτιδήποτε συνέβη τότε. Η χαρά μου η μεγάλη είναι ότι απαλλάχθηκα και απέδειξα στον κόσμο την αθωότητά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.