ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ορμπάν: «Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την είσοδο στο ευρώ»

Ορμπάν: «Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την είσοδο στο ευρώ»

Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν δήλωσε σήμερα οτι «η Ουγγαρία πρέπει να είναι επιφυλακτική όσον αφορά την είσοδό της στο ευρώ, καθώς θα πρέπει να παραμείνει ανοικτή προς άλλα μέρη του κόσμου».

«Ανήκουμε στο στρατόπεδο των πιο επιφυλακτικών», δήλωσε ο Ορμπάν αναφερόμενος στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχουν υιοθετήσει το ενιαίο νόμισμα.

«Θέλουμε να είμαστε ένα αναπόσπαστο τμήμα της ευρωπαϊκής κοινότητας και ταυτόχρονα να παραμείνουμε ανοικτοί προς άλλες περιοχές και κοινότητες. Αυτό θα πρέπει να εκφραστεί και στην απόφασή μας για το ευρώ», δήλωσε σε συνέδριο επικεφαλής κεντρικών τραπεζών από την Κίνα και τις περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ουγγρική κυβέρνηση έχει επιδιώξει στενές σχέσεις με την Κίνα και τη Ρωσία, η οποιά κατασκευάζει έναν πυρηνικό σταθμό στην Ουγγαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.