ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ν. Τραμπ: Θα δώσει τελικά το «παρών» στην οικονομική σύνοδο του Νταβός

Ν. Τραμπ: Θα δώσει τελικά το «παρών» στην οικονομική σύνοδο του Νταβός

Το «παρών» στην 50η επετειακή σύνοδο πολιτικών ηγετών και επιφανών επιχειρηματιών που θα λάβει χώρα στο Νταβός στις 21-24 Ιανουαρίου θα δώσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την ανακοίνωση για την παρουσία του Ντοναλντ Τραμπ έκανε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Ο Αμερικανός πρόεδρος παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση στο ελβετικό θέρετρο τον Ιανουάριο του 2018, έχοντας ήδη έναν χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ, μεταφέροντας στην παγκόσμια ελίτ το μήνυμά του «Πρώτα η Αμερική». Ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που συμμετείχε στη σύνοδο στο Νταβός εδώ και δύο δεκαετίες δεν παρευρέθηκε στην περυσινή συνάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αμερικανική αποστολή συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν, ο Αμερικανός αντιπρόσωπος για το Εμπόριο (USTR) Ρόμπερτ Λαϊτχάιζερ καθώς και η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων στο φόρουμ που διανεμήθηκε κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου που γίνεται προ της έναρξης των εργασιών. Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Τζαβάντ Ζαρίφ, που αναμενόταν στο Νταβός, δεν περιλαμβάνεται πλέον στον κατάλογο των περίπου 3.000 προσώπων που θα παρευρεθούν στην σύνοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.