ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέα Υόρκη: Υποχώρησε η μετοχή της πρώτης εταιρείας που δοκίμασε εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Νέα Υόρκη: Υποχώρησε η μετοχή της πρώτης εταιρείας που δοκίμασε εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Πτωτική εικόνα παρουσίασε στο κλείσιμο της Τρίτης η Wall Street, καθώς ο Dow Jones υποχώρησε σχεδόν κατά 400 μονάδες κατά τις τελευταίες ώρες των συναλλαγών.

Τα βλέμματα των επενδυτών τράβηξε άρθρο στο ιατρικό Stat News το οποίο επέκρινε για έλλειψη στοιχείων τις χθεσινές ανακοινώσεις της εταιρείας Moderna σχετικά με το πειραματικό της εμβόλιο για το νέο κορωνοϊό.

Η μετοχή της Moderna (το ράλι της οποίας χθες «απογείωσε» όλη την αγορά) σήμερα βρέθηκε στο -10%. Σημειώνεται ότι η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή των 29 δισ. δολαρίων.

Η άλλη επιχειρηματική είδηση της ημέρας είναι η συμφωνία του Spotify για την αποκλειστική διάθεση των podcasts του κωμικού Joe Rogan, η οποία έστειλε τη μετοχή του Spotify στο +14%.

Ο Dow Jones έκλεισε στις 24.206,86 μονάδες (-1,59%), ο S&P 500 στις 2.922,94 μονάδες (-1,05%) και ο Nasdaq στις 9.185,10 μονάδες (-0,54%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.