ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Wall Street: Πάνω από τις 30.000 μονάδες ο Dow Jones

Wall Street: Πάνω από τις 30.000 μονάδες ο Dow Jones

Άνοδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς ο Dow Jones κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το ορόσημο των 30.000 μονάδων.

Την άνοδο του Dow τροφοδότησε το «ράλι» της μετοχής της Boeing μετά το καταρχήν πράσινο φως που φέρεται να έδωσαν οι ευρωπαϊκές αρχές στα 737 MAX, ανοίγοντας το δρόμο για να λάβουν ξανά τα αεροσκάφη πτητική άδεια τον Ιανουάριο.

«Ράλι» και για την μετοχή της ηλεκτρικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, η οποία ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 500. δισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης.

Τα πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν ότι τουλάχιστον ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο πριν από το τέλος του έτους, έβαλαν τον S&P 500 σε τροχιά για τον καλύτερο Νοέμβριο από το 1980 και έφεραν το Dow κοντά στο ορόσημο των 30.000 μονάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Dow Jones έκλεισε στις 30.046,24 μονάδες (+1,54%), ο S&P 500 στις 3.635,41 μονάδες (+1,62%) και ο Nasdaq στις 12.036,79 μονάδες (+1,31%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.