ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bill Gates: Aυτά είναι τα τρία πράγματα που έχει πάντα στο γραφείο του

Τον βοηθούν στη χαλάρωση

Bill Gates: Aυτά είναι τα τρία πράγματα που έχει πάντα στο γραφείο του

Ο Bill Gates αποκάλυψε πως υπάρχουν πάντα τρία πράγματα στο γραφείο του, που τον βοηθούν να χαλαρώσει, να συγκεντρωθεί και να γίνει παραγωγικότερος. Ποια είναι αυτά;

Τράπουλα

Ένα οργανωμένο γραφείο, όπως αναφέρουν έρευνες είναι πολύ παραγωγικότερο από ότι ένα ακατάστατο. Το γραφείο του Bill Gates ήταν πάντα οργανωμένο και τακτοποιημένο, στου οποίου τη γωνία βρίσκεται πάντα μια τράπουλα. Δεν παίζει πολύ, αλλά πολλές φορές στα διαλείμματα του αρέσει να παίζει μερικές παρτίδες μπριτζ. Παιχνίδι που είναι και το αγαπημένο του φίλου του Warren Buffet και απαιτεί αρκετά μαθηματικά και ιδιαίτερα στρατηγική σκέψη.

Βιβλία

Ο Gates διαβάζει πολλά βιβλία κάθε χρόνο, με τα αγαπημένα του να είναι εκείνα της αυτοβελτίωσης. Βιβλία όπως το «Hot Seat», με συγγραφέα τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της General Electric, Jeff Immelt, το «The Overstory» του Richard Powers και το «A Promised Land» του Barack Obama, είναι μερικά από εκείνα που διάβασε και τα έχει στο γραφείο του. Το καθημερινό διάβασμα, σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο, είναι ότι καλύτερο για την μάθηση, τη δημιουργικότητα, αλλά και την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα.

Gadgets

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα gadgets είναι μια πηγή ενημέρωσης αλλά και μια ασφάλεια για να εκτελέσετε τις εργασίες σας. Μπορεί η τεχνολογία πολλές φορές να αποσπά την προσοχή, αλλά αν τη χρησιμοποιούμε σωστά, τότε μπορεί να αλλάξει όλη την καθημερινότητά μας. «Ένα από τα καλύτερα πράγματα στη δουλειά μου είναι ότι συμβαδίζω με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Θα έβαζα ένα ρομπότ στο γραφείο μου, αλλά δεν μπορούσα να βρω ένα καλό, που να χωράει. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα νέα gadgets είναι μόνο για παιχνίδι ή ψυχαγωγία, αλλά οι χρήσεις τους το ξεπερνούν κατά πολύ αυτό», είχε δηλώσει ο Gates το 2019, όταν είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το Virtual Reality Headset «Hololens 2».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.