ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Έγραψε ιστορία η LVMH: Η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που ξεπερνά τα 500 δισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση

O κολοσσός του Μπερνάρ Αρνό βρίσκεται στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως

Έγραψε ιστορία η LVMH: Η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που ξεπερνά τα 500 δισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση

Σε πάνω από 500 δισ. δολ. «εκτοξεύτηκε» η κεφαλαιοποίηση της LVMH (Louis Vuitton) και καθίσταται η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που κατακτά αυτό το όροσημο.

Οι παράγοντες που «χάρισαν» αυτήν την πρωτιά στην LVMH ήταν το «άλμα» στις πωλήσεις πολυτελών ειδών στην Κίνα και η ενίσχυση του ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται, άλλωστε, λίγες μόλις ημέρες αφ’ότου η LVMH κατάφερε να κατακτήσει μία θέση και στο παγκόσμιο top 10 των εταιρειών με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση.

Σημειωτέον ότι και ο ιδρυτής της, Μπερνάρ Αρνό, έχει καταφέρει να κατακτήσει την «κορυφή», κατέχοντας τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 212 δισ. δολ., σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Η ζήτηση για τα προϊόντα της LVMH αυξάνεται ακόμα και εν μέσω του υψηλού πληθωρισμού και παρά τις ανησυχίες γύρω από το ενδεχόμενο ύφεσης στις ΗΠΑ, στο φόντο της πολιτικής αύξησης των επιτοκίων που εφαρμόζουν οι Κεντρικές Τράπεζες.

Μάλιστα, οι αναλυτές σπεύδουν να αναβαθμίσουν τη τιμή – στόχο για τη μετοχή της LVMH, εν μέσω της ανοδικής αυτής πορείας.

Η Ashley Wallace της Bank of America «βλέπει» τη μετοχή της LVMH στα 1.000 ευρώ μέσα στο επόμενο έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην παρούσα φάση, η μετοχή της διαπραγματεύεται στα 903,70 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας να αγγίζει τα 454 δισ. ευρώ ή 500 δισ. δολ..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.