ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Ρωσία διπλασίασε τα κέρδη της από την πώληση υδρογονανθράκων και άνθρακα μεσούντος του πολέμου!

Παρά τις πιέσεις της ΕΕ

Η Ρωσία διπλασίασε τα κέρδη της από την πώληση υδρογονανθράκων και άνθρακα μεσούντος του πολέμου!

Η Ρωσία έσπασε κάθε ρεκόρ κερδών από την πώληση φυσικού αερίου, πετρελαίου και γαιάνθρακα παρά τη μικρή μείωση των πωλήσεων λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν για να την πιέσει να τερματίσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες ενός ερευνητικού οργανισμού με έδρα τη Φινλανδία.

Συγκεκριμένα το Κέντρο Έρευνας για την Ενέργεια και τον Καθαρό Αέρα (CREA) σε έκθεσή του αποκαλύπτει ότι η Ρωσία έχει σχεδόν διπλασιάσει τα έσοδά της από τις πωλήσεις ορυκτών καυσίμων στην ΕΕ κατά τη διάρκεια των δύο μηνών πολέμου στην Ουκρανία.

Η άνοδος των τιμών αντιστάθμισε και με το παραπάνω την απώλεια του όγκου των πωλήσεων λόγω των κυρώσεων, σύμφωνα με την έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έναρξη του πολέμου, η Ρωσία έχει πουλήσει ενεργειακούς πόρους αξίας 46 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτό είναι περίπου διπλάσιο από τον αριθμό των πωλήσεων την ίδια περίοδο το 2021, σύμφωνα με την CREA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.