ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρώμη: Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την αύξηση της τιμής των καυσίμων

Ο υπ.Οικολογικής Μετάβασης έκανε λόγο για «τεράστια απάτη σε βάρος των επιχειρήσεων και των πολιτών της χώρας»

Ρώμη: Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την αύξηση της τιμής των καυσίμων

Η εισαγγελία της Ρώμης ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων της αύξησης της τιμής των καυσίμων.

«Η έρευνα αυτή έχει ως στόχο την εξακρίβωση των αιτίων της συνεχούς ανοδικής πορείας των τιμών πώλησης των καυσίμων και τον εντοπισμό τυχόν υπευθύνων», έκανε γνωστό η εισαγγελία της ιταλικής πρωτεύουσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός υπουργός Οικολογικής Μετάβασης Ρομπέρτο Τσινγκολάνι είχε χαρακτηρίσει τις περασμένες ημέρες αδικαιολόγητες τις συγκεκριμένες αυξήσεις, κάνοντας λόγο για «τεράστια απάτη σε βάρος των επιχειρήσεων και των πολιτών της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.