
Ο Οργανισμός Χρηματοδότησης Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (DFC) εγκαινίασε σήμερα μια διαδικτυακή πύλη για όσους θέλουν να υποβάλουν προτάσεις για έργα στο νέο ταμείο ανοικοδόμησης ΗΠΑ-Ουκρανίας, δηλώνοντας ότι αναμένεται να ανακοινώσει τις πρώτες επενδύσεις τους επόμενους μήνες.
Το Ταμείο Επενδύσεων Ανασυγκρότησης ΗΠΑ-Ουκρανίας (URIF), το οποίο ιδρύθηκε σε χρόνο ρεκόρ, στο πλαίσιο της συμφωνίας για τα ορυκτά που υπέγραψαν οι δύο χώρες τον Απρίλιο, άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο.
Εστιάζοντας σε επενδύσεις σε κρίσιμα ορυκτά και άλλους στρατηγικούς τομείς, αναμένεται να φτάσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος, και οι Ουκρανοί αξιωματούχοι θέλουν να ανακοινώσουν τρία αρχικά έργα φέτος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.