ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Ρωσία αυξάνει στο 1 εκατ. δολάρια το μηνιαίο όριο μεταφοράς συναλλάγματος στο εξωτερικό

Θα ισχύσει και για μη Ρώσους πολίτες

Η Ρωσία αυξάνει στο 1 εκατ. δολάρια το μηνιαίο όριο μεταφοράς συναλλάγματος στο εξωτερικό

Η Κεντρική Τράπεζα αύξησε το όριο της μεταφοράς χρημάτων, που μπορούν να πραγματοποιήσουν μηνιαίως φυσικά πρόσωπα που είναι κάτοικοι Ρωσίας, σε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα, από τις 150.000 δολάρια που ήταν μέχρι τώρα στο 1 εκατομμύριο, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Τράπεζας.

Είναι που έχουν βάλει περιορισμούς λόγω κυρώσεων. Πάντως ακόμα στην Ρωσία δεν βλέπουμε ανακοινώσεις να μένουν ελαφρώς… χωρίς μπάνιο όπως γίνεται στην Δύση.

Το μέτρο θα αρχίσει να ισχύει από αύριο 1η Ιουλίου. Το ίδιο ποσό μπορεί πλέον να μεταφερθεί σε λογαριασμούς του εξωτερικού από μη κατοίκους Ρωσίας που είναι φυσικά πρόσωπα από φιλικές χώρες, προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Τα όρια στις μεταφορές έχουν αυξηθεί λόγω της σταθερής κατάστασης που υπάρχει στην εγχώρια αγορά συναλλάγματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανία, οι αρχές επέβαλαν ελέγχους στις μεταφορές συναλλάγματος στο εξωτερικό, επιτρέποντας στην αρχή την μεταφορά έως 10.000 δολαρίων. Εν συνεχεία το όριο αυξήθηκε στα 50.000 και στα 150.000 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.