Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Συνταξιούχοι έμειναν χωρίς πλήρη σύνταξη από τεχνικό πρόβλημα

Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Λόγω τεχνικού προβλήματος που οφείλεται στον τηλεπικοινωνιακό πάροχο του e-ΕΦΚΑ, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί εντός των επόμενων δύο ωρών.

Ποιοι συνταξιούχοι έμειναν χωρίς πλήρη σύνταξη από τεχνικό πρόβλημα, λύθηκε το πρόβλημα με έκτακτη καταβολή

Εν τω μεταξύ, χωρίς το πλήρες ποσό της σύνταξής τους έμειναν συνταξιούχοι του τ. ΤΑΠΟΤΕ, αν και είναι περίοδος πληρωμών των συντάξεων Ιουλίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση στους εν λόγω συνταξιούχους. Όπως διευκρινίζει ο ΕΦΚΑ με ανακοίνωση του, η δυσλειτουργία δημιουργήθηκε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος το οποίο επιλύθηκε.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο ΕΦΚΑ, «λόγω τεχνικού προβλήματος που εντοπίστηκε στο αρχείο πληρωμών δεν κατεβλήθη σε περιορισμένο αριθμό συνταξιούχων του τ. ΤΑΠΟΤΕ το σύνολο του ποσού των συντάξεων μηνός Ιουλίου 2022 που τους αναλογεί».

Σύμφωνα πάντα με τον ΕΦΚΑ, το πρόβλημα «έχει ήδη επιλυθεί και άμεσα πρόκειται να τους καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό με έκτακτη καταβολή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν 755,8 εκατ. ευρώ σε 1.488.007 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, των τραπεζών και του ΟΤΕ των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8. Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν επίσης 10,8 εκατ. ευρώ σε 27.800 δικαιούχους για προκαταβολές συντάξεων μηνός Ιουλίου. Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν 14,4 εκατ. ευρώ σε 650 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.