ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι δανειστές μας δίνουν … προθεσμία … για να κλείσουμε τα μέτρα. Δεν εξαιρούνται τα εργασιακά

Οι δανειστές μας δίνουν … προθεσμία … για να κλείσουμε τα μέτρα. Δεν εξαιρούνται τα εργασιακά

Για να κλείσει το πακέτο των μέτρων περιλαμβανομένων και των εργασιακών, οι δανειστές μας δίνουν προθεσμία ουσιαστικά μέχρι αύριο το πρωί.

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το μήνυμα που εστάλη στην Αθήνα ήταν ξεκάθαρο χωρίς κανένα περιθώριο να εξαιρεθούν τα εργασιακά από την τελική πρόταση.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Δ. Σταμάτης συναντήθηκε με τον εξ απορρήτων του Φ. Κουβέλη κ. Δ. Χατζησωκράτη σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος για τα εργασιακά.

Συζητήθηκε κατά βάση η βελτιωμένη πρόταση για τις αποζημιώσεις την οποία αποδέχθηκε στις μαραθώνιες διαβουλεύσεις το βράδυ της Τρίτης η τρόικα.

Η ΔΗΜΑΡ όμως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εξακολουθεί να προβάλει εντάσεις και μάλιστα πέρα από το θέμα των αποζημιώσεων το κόμμα του κ. Κουβέλη θέτει θέμα και με τον βασικό μισθό αλλά και τα επιδόματα.

Κύκλοι της ΔΗΜΑΡ σημειώνουν απαντώντας στις αιτιάσεις που ακούγονται από την κυβέρνηση για την άρνηση της να δεχθεί την βελτιωμένη πρόταση για τις αποζημιώσεις ότι η βελτιωμένη αυτή πρόταση δεν θα υπήρχε αν χθες δεν είχε ξεκαθαρίσει η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα εργασιακά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.