Την στιγμή που στην Ελλάδα ο Α.Τσίπρας επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «ουδετερόθρησκο» κράτος εκριζώνοντας την Ορθοδοξία στην Ιταλία ο Μ.Σαλβίνι δεν διστάζει να δείξει την προτίμησή του στον Χριστιανισμό και στην χριστιανική παράδοση.

Μια κυρία του δίνει έναν Σταυρό και αυτός αμέσως δημόσια τον φιλάει εκφράζοντας την πίστη του στον Θεάνθρωπο.

Ήταν γνωστή άλλωστε η παρέμβασή του για το ζήτημα του σπασμένου Σταυρού στην Λέσβο.

Tότε όχι μόνο αναφέρθηκε στην βεβήλωση του Σταυρού στην Λέσβο αλλά «έκρουσε» των κώδωνα του κινδύνου στην ελληνική κοινωνία που τελεί σε λήθαργο ότι «χωρίς ρίζες η Ελλάδα θα χαθεί, είναι μεγάλη ηλιθιότητα να επιτίθεται κάποιος στις ρίζες του, είστε κοινωνία χωρίς μέλλον».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο twitter είπε «Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα. Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον. Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»

«La croce infastidisce gli immigrati”, non piaceva a una Ong e la abbattono. Che idiozia!!! Una società che offende le proprie radici è una società SENZA FUTURO. Spero gli abitanti del luogo rimettano in piedi questa splendida croce a picco sul mare.» ήταν το ακριβές μήνυμα στα ιταλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1064498216324997122