ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τέλος τα έναντι: Ξεκίνησε η αποστολή μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμών ρεύματος

Άρχισε από τα βόρεια προάστια και σταδιακά μέσα στο 2024 θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα

Τέλος τα έναντι: Ξεκίνησε η αποστολή μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμών ρεύματος

Παρελθόν αρχίζουν να αποτελούν τα γνωστά έναντι στην κατανάλωση ρεύματος, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ, ξεκίνησε την αποστολή μηνιαίων εκκαθαριστικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε τις μηνιαίες επισκέψεις σε όλα τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα για την καταχώρηση στο σύστημα των ενδείξεων των μετρητών και η μηνιαία καταμέτρηση έχει ξεκινήσει για τους περισσότερους.

Η έναρξη της μηνιαίας καταμέτρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ έχει ξεκινήσει από τα βόρεια προάστια και σταδιακά μέσα στο 2024 θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Με τον τρόπο αυτό όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος από εδώ και στο εξής θα είναι εκκαθαριστικοί, δηλαδή η χρέωση θα γίνεται επί της πραγματικής κατανάλωσης ρεύματος.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να γίνει η καταμέτρηση θα πρέπει να εξασφαλίσετε στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ πρόσβαση στο χώρο που βρίσκεται το ρολόι του ακινήτου σας.

Στην περίπτωση που δεν μπορέσουν να μετρήσουν την κατανάλωσή σας, ο λογαριασμός ρεύματος θα είναι έναντι.

Δηλαδή, θα γίνεται μία εκτίμηση για τις κιλοβατώρες που καταναλώσατε, με βάση την περυσινή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Ακόμη όμως και σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει τρόπος να αποφύγετε τον έναντι λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα ενός τεσσάρων ημερών από την ημέρα της ανεπιτυχούς επίσκεψης του ΔΕΔΔΗΕ, να δηλώσετε εσείς οι ίδιοι την κατανάλωσή σας.

Αυτό γίνεται με δύο τρόπους, τηλεφωνικά και online.

Συγκεκριμένα:

Με δωρεάν κλήση

Καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στη δωρεάν γραμμή 800-400-4000

Ηλεκτρονικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταχωρείτε την ένδειξη του μετρητή σας στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, στο link: https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.