ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χ.Α.: Οριακά πάνω από τις 1.000 μονάδες

Χ.Α.: Οριακά πάνω από τις 1.000 μονάδες

  Οριακά πάνω από τα επίπεδα των 1.000 μονάδων έκλεισε ο γενικός δείκτης, μετά από μια συνεδρίαση με έντονες διακυμάνσεις και συχνές αλλαγές προσήμου.

  Ο γ.δ. έκλεισε στις 1.003,32 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη 0,70%, ενώ ενδοσυνεδριακά υποχώρησε έως και 2,43% στις 972,05 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 69,9 εκατ. ευρώ.

  Σε εβδομαδιαία βάση, το Χρηματιστήριο Αθηνών κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 3,97%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 10,51%.

  Σημαντικές πιέσεις δέχθηκε η μετοχή του ΟΠΑΠ, κλείνοντας με απώλειες 4,93% (ενδοσυνεδριακά υποχωρούσε έως και 10%), μετά τη διατύπωση προβλέψεων εκ μέρους της διοίκησης του οργανισμού για χαμηλότερα κέρδη το 2013.

  Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,58%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,39%.

  Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες της Υγείας (+8,80%), των Τηλεπικοινωνιών (+4,97%) και του Πετρελαίου (+2,47%).

  Αντιθέτως απώλειες παρουσίασαν μόνο οι δείκτες των Ταξιδιών (-4,13%), των Τροφίμων (-0,47%) και των Τραπεζών (-0,35%).

  Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΤΕ (+4,97%), της Κύπρου (+4,35%), της Ελλάκτωρ (+3,54%), της Motor Οil (+2,73%) και τυ ΟΛΠ (+2,59%).

  Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (-4,93%), της Alpha Bank (-4,55%) και της Βιοχάλκο (-1,04%).

Ανοδικά κινήθηκαν 85 μετοχές, 66 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.