ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει το Taxisnet – Όλες οι αλλαγές που φέρνει ο κορωνοϊός

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει το Taxisnet – Όλες οι αλλαγές που φέρνει ο κορωνοϊός

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των εισοδημάτων του 2019.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής έχει δηλώσει ότι σχεδιάζεται αν όχι σήμερα, μέχρι το Σάββατο (11/04) ή το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανοίξει την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν φέτος η σχετική εφαρμογή να ανοίξει μέσα στον Μάρτιο αλλά το ξέσπασμα του κορωνοϊού και οι ανατροπές που έφερε άλλαξαν τελείως το σκηνικό.

Ο Γιώργος Πιτσιλής τόνισε ότι οι 35.000 νέοι κλειδάριθμοι δεν θα δοθούν με αυτοπρόσωπη παρουσία στις Δ.Ο.Υ . Οι δικαιούχοι νέοι φορολογούμενοι σε δύο τμήματα: Το πρώτο γραπτό μήνυμα μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και το δεύτερο μισό, με μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου( e-mail) .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο διοικητής της ΑΑΔΕ άφησε ανοιχτό λόγω της κάθετης πτώσης της ζήτησης που θα φέρει το αναγκαστικό κλείσιμο για τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων να μην ισχύσει από φέτος το αυξημένο όριο των ηλεκτρονικών συναλλαγών στο 30% του εισοδήματος συμπεριλαμβανομένων και εισοδημάτων από ενοίκια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.