ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι αιτήσεις για 1.209 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας

ΑΣΕΠ: Παρατείνονται οι αιτήσεις για 1.209 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 6Κ2020 για 1.209 μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία.

Λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία δόθηκε μικρή παράταση μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη παράταση αφορά στην προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 1.209 θέσεων τακτικού προσωπικού ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η παράταση κρίθηκε σκόπιμη επειδή, όπως αναφέρει το ΑΣΕΠ, παρουσιάστηκαν δυσχέρειες στην πρόσβαση στο διαδίκτυο ενδιαφερόμενων υποψηφίων από τις περιοχές που επλήγησαν από τον πρόσφατο κυκλώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.