ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίδομα 3.000 σε επιχειρήσεις – Επίδομα 1.000 ευρώ σε μισθωτούς: Ποιοι το δικαιούνται – Πότε λήγει η προθεσμία

Οι 7 περιοχές που αφορά το επίδομα

Επίδομα 3.000 σε επιχειρήσεις – Επίδομα 1.000 ευρώ σε μισθωτούς: Ποιοι το δικαιούνται – Πότε λήγει η προθεσμία

Το επίδομα των 3.000 ευρώ που αφορά τις επιχειρήσεις και το επίδομα των 1.000 που αφορά τους μισθωτούς που απασχολούνται σε αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ορίζεται στις 23 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00. Το συγκεκριμένο μέτρο έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αφορά αποκλειστικά τις επιχειρήσεις που παρέμειναν κατ’ εξαίρεση σε αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων 2020, λόγω του τοπικού lockdown.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των αιτήσεων για τη χορήγηση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 3.000 ευρώ σε επιχειρήσεις και του επιδόματος 1.000 σε μισθωτούς που απασχολούνταν σε αυτές. Πιο συγκεκριμένα, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εκπνέει στις 23 Απριλίου 2021 και ώρα ώρα 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι το παραπάνω μέτρο αφορά αποκλειστικά σε όσες επιχειρήσεις παρέμειναν κατ’ εξαίρεση σε αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων 2020, λόγω του τοπικού lockdown. Σημειώνεται ότι η συνολική δαπάνη της δράσης φτάνει στα 8 εκατ. ευρώ.

Οι 7 περιοχές που αφορά η έκτακτη οικονομική στήριξη

Δήμος Ασπροπύργου

Δήμος Ελευσίνας

Δήμος Μάνδρας-Ευδυλλίας

Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δήμος Καλυμνίων

Δημοτική Κοινότητα Κέλλης του δήμου Αμυνταίου Φλώρινας

Τοπική κοινότητα Θεσπιέων Βοιωτίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.